Kız öğrenciler erkek gibi yumruklaştı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Zafer Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde bulunan bir okulda öğlen çıkış saatinde kızlar saç saça baş başa kavga etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2013 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kız öğrenciler erkek gibi yumruklaştı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Zafer Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde bulunan bir okulda öğlen çıkış saatinde kızlar saç saça baş başa kavga etti. Kızların kavgasına ilk müdahale okul öğretmenlerinden geldi.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Zafer Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde bulunan bir okulun öğlen çıkış saatinde kız öğrenciler kavga etti. Kavganın neden çıktığı bilinmezken olaya ilk müdahaleyi okul öğretmeni yaptı. Öğlen çıkış saatinde birden okulun önünde saç saça birbirine giren kızlar erkek gibi yumruklaşmaya başladılar. Bir anda okul önünde büyük bir kalabalık oluştu, öğrenciler kavgaya müdahale etmek yerine seyretmekle yetindi. Kavgayı gören bir öğretmen hemen olaya müdahale etti.

Yaşanılan kız kavgası sonrası olay yerine polis ekipleri geldi, kavgaya karışan bir kız öğrenci şikayetlerini polis ekiplerine anlattı. Kız öğrenci yumruklara maruz kaldığını saçından çekilerek dayak yediğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber